Oftest stillede spørgsmål

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål

Leveringstid


Alle værker bliver lavet på bestilling, og da der er en del håndarbejde involveret, er produktionstiden ca. 3 uger fra bestilling. Alle forografier printes i max 30 eksemplarer, og vil derefter udgå af produktion. Det er din garanti for at få et stykke limited edition fotokunst.
Hvorfor betale for en professionel indramning, og ikke bare gøre det selv?


Selvom du ved en indramning du selv laver kan få et flot resultat, kan det ikke måle sig med det du vil få ved en professionel indramning. Folder papiret, reflekterer glasset unødigt, er rammen spændt ordentligt op, er kun nogle få af de mange faktorer som spiller ind på en god/dårlig indramning. Jeg har prøvet mange forskellige rammer, og måder at få det bedste resultat på. Jeg kan se at alle de indramninger jeg selv har lavet, efter noget tid er begyndt at bølge, der er kommet støv ind bag, eller rammen ser skæv ud. Med en professionel indramning vil du få et perfekt resultat, og et resultat du vil være glad for at have hængende i mange år fremefter.
Kan du bestilles til en fotoopgave?


Jeg fotograferer udelukkende bygninger og rum, og sådan en opgave kan jeg sagtens bestilles til.
Kan jeg bestille mit eget billede til print?


Kontakt mig venligst hvis du har specifikke ønsker til billeder der skal printes.
Hvorfor kan jeg ikke få printet på lærred?


Jeg har valgt ikke at sælge mine fotografier på lærred, da jeg med de tests jeg har lavet, ikke er kommet i nærheden af et resultat der lever op til den kvalitet jeg ønsker. Jeg holder hele tiden øje med nye print teknikker, der leverer samme høje resultat, som kan forventes når der printes fotokunst i højeste kvalitet.
Hvordan finder jeg forladte steder?


Jeg bruger rigtig meget research tid. Læser lokal aviser, kigger i kort, og kører mange km. Det kræver en del arbejde, men der findes intet bedre, end når du åbner døren til et forladt urørt sted, du selv har fundet frem til. Vigtigst er at du har den fornødne respekt for de steder du besøger. Det vil sige, ALDRIG at bryde noget op, ALDRIG ødelægge noget, og kun gå derfra med de billeder du har taget med dit kamera.
Kan jeg spørge hvor de forladte steder er?


Du må altid kontakte mig til en snak om forladte steder, jeg vil dog ikke udlevere adresser eller andet, der afslører hvor et sted befinder sig. Det gør jeg af sikkerhedsmæssige årsager for de forladte steder, der efter min mening, skal have lov til at stå urørt i så mange år som muligt.
Hvorfor kan jeg ikke få adresserne på forladte steder?


Det er vigtigt at de forladte steder og ting, får lov at bestå så længe som muligt. Desværre ses det ofte at stederne bliver smadret, eller bliver udsat for tyveri. Så for at minimere risikoen for at der skulle ske noget med stederne, giver jeg ikke adresserne. Vi skal huske på at vi besøger steder, der tidligere har rummet liv, og det skal vi have den fornødne respekt overfor.
Hvilket kamera bruger du?


Jeg fotograferer med et Sony A7RIII kamera. Det er et spejlløst fullframe kamera, som er utrolig kompakt. Jeg fotograferer i naturligt lys, og da der som oftest er ret dårligt lyd disse steder, fotograferer jeg på stativ.

Finder du ikke svar her kan du kontakte mig. Det kan både være spørgsmål til fotokunst, eller hvis du sidder inde med spørgsmål om forladte steder.

Jeg går ind for respekt og diskretion omkring stederne, derfor udleverer jeg ikke adresser på forladte steder.

Haupt Production

ATT: Henrik Haupt

Kirkebjerg Parkvej 12

DK-2605 Brøndby

Danmark

2020-Logo.jpg
© 2021 Haupt Production