Forladte steder

Her på min blog viser jeg nogle af de fotografier af de forladte steder, og ting som jeg har besøgt gennem tiden.  For mig er de forladte steder utroligt fascinerende, steder hvor man kan se kontrasten mellem det levede liv, og naturen der overtager stederne igen efter de er forladt.

Jeg vil helst fotografere de steder der har stået forladt i en del år, for jo mere tydeliget forfaldet er, jo mere fascinerende bliver fotografierne. 

Jeg bliver nysgerrig på stedets historie inden det blev forladt. Hvem der har arbejdet, eller levet det pågældende sted?

Det er sjældent jeg går i detaljen om hvorfor et sted er blevet forladt, for det sætter endnu mere gang i min fantasi og eftertænksomhed, hvordan har det været muligt at stedet er endt som det er.

Udover fotografierne sætter jeg nogle ord på, hvordan jeg oplevede stederne. Men mit primære fokus, er på at dokumentere de forladte steder med mit kamera, og komme hjem med nogle fantastiske billeder.

Følg med her på siden der jævnligt vil blive opdateret, med nye fascinerende forladte steder - Se billederne og læs historierne.