top of page

Forladte steder i Danmark

Der har gennem tiden været mange spændende forladte steder i Danmark, og det er også herhjemme min eftersøgning på forladte steder er startet.

Jeg boede som dreng tæt på et industriområde, og et par venner og jeg cyklede ofte rundt, og kiggede på fabrikkerne og industri bygningerne, engang imellem skete det at noget lukkede, og inden noget nyt skulle tage over, kiggede vi ind hvor det var muligt. Dengang var det virkelig nervepirrende at gå rundt i de oftest tomme haller, og forestille mig hvordan det var at arbejde der da det stadig var aktivt.

De oplevelser har helt sikkert sået et frø i mig dengang, for den fascination har med årene kun vokset sig større. Igennem årene er det blevet til rigtig mange kilometer i bil rundt i landet, for at fotografere de mest spændende forladte steder jeg har kunnet finde.

Da interessen for forladte steder i Danmark har været støt stigende over de seneste år, er der desværre ofte så mange besøgende at stederne desværre ender med at blive ødelagt og ting bliver stjålet, men engang imellem dukker der et forladt sted op som jeg bliver nød til at besøge.

bottom of page