top of page

Printmaterialer til fotokunst

Fotokunst skal røre og bevæge, og derfor skal det præsenteres på bedst mulige måde.

Når du skal have det bedste resultat ud af printet, er valg af materiale enormt afgørende, da alle materialer har forskellige egenskaber.

Så jeg har brugt mange kræfter på at teste forskellige printmaterialer, da jeg ikke ønskede at gå på kompromis med kvaliteten.


Mine tests har vist mig, at det har været med meget svingende kvalitet, og hvad der måske rammer plet på ét fotografi, rammer helt ved siden af på et andet.


Derfor samarbejder jeg blandt andet med et certificeret print lab, der sikrer at alle print har perfekt kvalitet.

De to printtyper jeg tilbyder er altså nøje udvalgt, da for ringe eller for svingende kvalitet, ikke går i tråd med limited edition fotokunst, der skal holde i mange år.


Når du får printet fotokunst, ser du det som fotografen ønsker at vise i værket.


Print af høj kvalitet ligger grunden for eksklusiv fotokunst


Printtyperne jeg tilbyder er:

  • AluDibond - Printet direkte på en 3mm tyk formstabil AluDibond plade, med sort kerne og hvid larkeret for- og bagside. Det giver et ekslusivt, semimat, refleksfrit udtryk. Printet kommer uden ramme, så du får en skarp afslutning, hvor AluDibond pladens sorte kerne er synlig, når du ser printet fra siden. Billedet vil blive afsluttet med et skjult beslag, så du kan hænge det op. Her vil det svæve ud fra væggen, og fremhæve den skarpe afslutning.

  • UltraClear - Er det absolut bedste indenfor printteknik og indramning. Fotografiet bliver printet på 'Hahnemühle Silk Baryta 310gr' galleripapir, som er et kraftigt syrefrit foto papir, der gengiver et stort farverum og med en dyb sort farve. Printet bliver limet med en optisk klar lim direkte på et 4mm diamantglas, som er et jernfrit glas der ikke har den grønlige farve, der er i almindeligt glas. På denne måde opnår man et minimum af refleksion, og printet får en helt unik dybde der næsten føles som 3D. Værket bliver rammet ind i en håndlavet massiv sortbejdset asketræs ramme, og på bagsiden bruges et par specielle rammeophæng skåret i rustfrit stål, som både er med til at styrke rammen, og sørger for du kan hænge billedet helt tæt ind til væggen, og nemt sørge for det hænger i vatter.


Fotokunst printet på Aludibond uden ramme
AluDibond
Fotokunst printet på UltraClear med håndbygget ramme
UltraClear


Produktionstid

Alle værker bliver udført på bestilling, så der skal derfor forventes en produktionstid på ca. 1-3 uger.


Priser

AluDibond i 60x40 cm: kr. 1.600

UltraClear i 75x50 cm: kr. 5.500

Priserne er inkl. salgsmoms eller kunstnermoms, og kan leveres i hele verden.


Her kan du se de værker jeg har til salg.


Fotokunst print af Futuristic Control Room i stue

Fotokunst print af Colours Of My Mine på væg uden ramme

Kontakt mig for en uforpligtende snak, hvis du ønsker du andre størrelser eller materialer, kan vi også tale om det. Det vigtigste for mig, er at værkerne har samme kvalitet mange år frem, så derfor er der ting der ikke kan lade sig gøre.

bottom of page