top of page

Villa AB: Smuk forfalden villa i Italien

Opdateret: 24. jul.

På en meget varm sommerdag med +40 grader i Italien, skulle jeg besøge denne kæmpe villa.

Den havde noget af det smukkeste naturlige forfald, og har fået lov til at stå i så mange år at træer og buske gror vildt omkring og i villaen.


Exteriør billede af forladt villa ab

Drone billede af forladte villa ab i italien

Jeg nyder ofte godt af at besøge forladte steder, men jeg vil sige at +40 grader virkelig ikke er noget for mig. Jeg håbede på at jeg kunne gå lidt i skyggen og med en kølig brise gennem bygningen. Men nej, selvom solen ikke stod lige ned, var der både varmt og fugtigt, og myg og fluer havde søgt tilflugt i samme bygning, så det var næsten umuligt at holde modet oppe.

Men jeg er virkelig glad for at jeg holdt fast, og fik fotograferet de forskellige rum.


smukt naturligt forfald i forladt villa i italien

smuk udsmykning i forladt villa i italien

naturen overtager villa ab i italien

Historien

Villaen er bygget i 1600-tallet og gennem både 1700, og 1800-tallet blevet udbygget.

En kendt italiensk maler har dekoreret villaen tilbage i starten af 1700-tallet.Ejerne af villaen, ejede også en del af markerne der lå rundt om, og det var helt op til 1930’erne, en af grundende til at man kunne eje så stor en ejendom. Omkring 1930’erne vendte økonomien dog, og senere da 2. verdenskrig brød ud, så det endnu mere dystert ud for familien.

Den sidst kendte ejer af villaen, kom til i 60’erne og havde nye planer for de mange kvm. Men det krævede efter en del års misligehold en større renovering, men det lykkedes aldrig at komme i mål, og desværre stoppede renoveringen da der udbrød en større brand. Det hele sluttede da ejeren efter sigende begik selvmord i villaen, og familien herefter ikke ønskede at have mere med stedet at gøre, så det blev solgt for en slik. Desværre har ingen af de potientielle investorer der har været indover sidenhen gjort mere ved villaen.


naturligt forfald i italien

Naturligt forfald i italiensk villa

smukke farver i italiensk forladt villa

Det betød også at villaen gennem tiden har været udsat for tyveri, og ikke mindst flere brande og sammenstyrtninger, som har efterladt bygningen som den står i dag.

Grunden er i dag på over 19.000 kvm og står i øjeblikket til salg til en pris på 570.000 euro. I sin sidste form havde villaen 54 værelser fordelt på over 2000 kvm.


forladte villa ab i italien

bottom of page